Ísey Skyr Bar Ainoa avautuu 1.6.

May 28th, 2020

Ainoan kauppakeskuksen M-tasolla sijaitseva Ísey Skyr Bar avautuu jälleen kesäkuun alussa, tervetuloa!

Asiakkaidemme sekä henkilökuntamme turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme tarkasti viranomaisten säädöksiä ja omavalvontaa, joten olet lämpimästi tervetullut nauttimaan turvallisesta ravintolakokemuksesta. Olemme merkinneet ravintolaan selkeästi noudatettavat turvavälit ja jonotuspaikat, jotta etäisyys muihin asiakkaisiin on helppo pitää. Ravintolaamme siivotaan tehostetusti ja pintoja desinfioidaan säännöllisesti. Korttimaksua ja lähimaksua on hyvä hyödyntää, mutta maksupäätteistämme löytyvät myös antibakteeriset kalvot suojaksesi.

Hyvällä käsihygienialla sekä yskimis- ja aivastamisohjeita noudattamalla voimme pitää yhdessä huolta turvallisesta asioimisesta ja työskentelystä ravintoloissamme. Ravintolassamme on tarjolla käsidesiä käyttöösi ja käsienpesupisteitä löytyy kauppakeskus Ainoan tiloista. Ethän kuitenkaan tule asioimaan sairaana, hengitystieoireisena tai karanteenissa ollessasi.

Raikkaat ja täyttävät tuotteemme on myös helppo ottaa mukaan! Noutotilauksesi voit tehdä joko paikan päällä tai etukäteen käyttämällä Restis-sovellusta, jonka avulla voit hakea tilauksesi erityisen nopeasti, sujuvasti ja turvallisesti. Voit valita myös kotiinkuljetuksen lähettikumppaniemme Woltin tai Foodoran kautta.